Internet poslovno rešenje za mikro i mala preduzeća

<<<<ULOGUJTE SE U BILLANS ILI POSETITE WEB SAJT KOMPANIJE>>>>>

Kompanija Billans International d.o.o. je internacionalna kompanija koja se bavi razvojem potpuno novog softverskog rešenja u oblasti web računovodstva.Billans se može koristiti bilo gde i bilo kada! Na raspolaganju je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Radi na svim uređajima koji imaju pristup internetu (desktop računari, notebook računari, Iphone i Android uređaji…).Uz web računovodstvo ostvaruje se značajna ušteda jer nije potrebna posebna instalacija, nema arhiviranja niti slanja dokumentacije, nema troškova servisiranja - u sistem je ugrađena online podrška, a posebna prednost je redovno informisanje korisnika o novim računovodstvenim propisima!

Rešenje za mikro i mala preduzeća

Web računovodstvo

Uz web računovodstvo ostvaruje se značajna ušteda jer nije potrebna posebna instalacija, nema arhiviranja niti slanja dokumentacije, nema troškova servisiranja - u sistem je ugrađena online podrška, a posebna prednost je redovno informisanje korisnika o novim računovodstvenim propisima!

U Billans su već ugrađena uputstva, video uputstva i FAQ za podršku samoučenju. Na raspolaganju su i lične online prezentacije i odlična online podrška, koja je organizovana na nacionalnom nivou. Osnova online podrške sastoji se iz pitanja koja postavljaju korisnici Billansa i stručnih odgovora na ta pitanja. O podršci za korisnike brine i mreža Billans partnera i saradnika po čitavoj državi. Partneri brinu za telefonsku podršku i podršku na terenu.